Pantbank

PANTBANK

Välkommen till Helsingin Pantti! Vi är en pantbank men är även antikhandlare och auktionsförrättare. Vi har varit verksamma som pantbank och auktionister sedan 1882, vilket gör oss till det mest erfarna företaget i branschen i Finland. Kundnöjdheten och tilliten har varit en av hörnstenarna i vår verksamhet från starten. Helsingin Pantti har för närvarande tolv pantbanker runt om i Finland.

HUR PANTLÅNING FUNGERAR

Vi lånar ut pengar mot lös egendom. Pantlåning är enkelt och smidigt och även lämpligt för personer med låg kreditvärdering. För kortfristig kredit till låga värden är pantlån ofta det billigaste alternativet. De föremål som pantsätts mot ett lån förvaras säkert i vårt kontor och försäkras.

VAD KAN PANTSÄTTAS?

Nästan all lös egendom med ett återförsäljningsvärde kan pantsättas. Föremål som kan pantsättas inkluderar smycken, klockor, musikinstrument och hemelektronik. Ta med dig föremålet till ett av våra kontor för en värdering − Vi ger dig en snabb låneberäkning. När du har godtagit vårt låneerbjudande får du kontanter på plats. Du får dessutom ett pantkvitto för att kunna hantera ditt lån. Du kan också begära en preliminär låneberäkning med vår onlinetjänst.

LÅNETID

Lånetiden är i regel 3 månader men du kan betala av lånet tidigare mot räntan för mellan en och 3 månader. Alternativt kan du förnya ditt lån genom att betala dagsräntan upp till slutet av din ursprungliga lånetid och därmed förlänga ditt lån med ytterligare 3 månader.

HUR MYCKET KOSTAR PANTLÅNING?

Priset för lånet bygger på lånets storlek och lånetiden och varierar mellan 1,0 % och 3,8 % per månad. Serviceavgiften för lånet är 6 euro. Du kan se ett låneexempel genom att använda vår lånekalkylator online.

VEM GER VI LÅN TILL?

Pantlåning är tillgängligt för alla personer över 18 år. När du tar ut eller betalar av ett lån verifierar vi din identitet med hjälp av en giltig identitetshandling som innehåller ett fotografi (pass, körkort eller liknande).

Vi ser fram emot att träffa dig på Helsingin Pantti. Hitta ditt närmaste kontor här.