Panttilainaamisen ABC – Lainaa helposti ja nopeasti

Kun haluat lainaa nopeasti ja helposti, on panttilaina se toimiva ratkaisu. Lainaa meiltä saavat kaikki, sillä lainalla on aina irtain esinevakuus. Panttilainaamoon viedään pantiksi omia arvotavaroita, jotka voivat olla esimerkiksi koruja, hopeaa, kodinelektroniikkaa tai soittimia.

Tuo omistamasi arvoesine panttilainaamoon, jonka jälkeen saat laina-arvion tai voit myös pyytää laina-arviota online-arviopalvelumme kautta. Panttilainaamo arvioi arvotavaroiden laina-arvon, ja lainasumman saat nopeasti hyväksyttyäsi lainatarjouksen.  Lisäksi saat panttikuitin, joka oikeuttaa sinut hoitamaan lainaasi. Lainan vakuutena olevat esineet säilytetään huolellisesti ja vakuutettuina.

Maksaessasi lainan saat luonnollisesti tuotteesi takaisin. Me vain säilytämme sitä panttina.

  • Laina-aika jopa 3kk, mutta lainan voi maksaa takaisin aikaisemminkin.
  • Ikäraja 18 –vuotta / Ei lainarajaa, lainasummat 20€ – 100 000€
  • Lainalla on aina irtain esinevakuus (eli pantti), joka tekee siitä turvallisen lainamuodon. Mikäli laina jää hoitamatta, esinevakuus huutokaupataan, eikä se tuota asiakkaalle muita jälkiseurauksia.
  • Lainamaksu perustuu lainasummaan sekä laina-aikaan ja se vaihtelee 1,0–3,8 % / kk. Lainan toimitusmaksu on 6 euroa.

 

Helsingin pantin normaali esimerkkilaina:

Esimerkkilaina: Kaikki kulut huomioiva kokonaiskustannus tyypilliselle 400€:n lainalle on 451,60€, todellinen vuosikorko 47,1 %, mikäli asiakas maksaa lainan takaisin 3 kk kuluttua eräpäivänä.

Esimerkkilaina 2: Kaikki kulut huomioiva kokonaiskustannus tyypilliselle 1000€:n lainalle on 1111,00€, todellinen vuosikorko 42,6 %, mikäli asiakas maksaa lainan takaisin 3 kk kuluttua eräpäivänä.