Ajanvaraus

Nyt voit normaalin käynnin ja verkossa tehtävän laina-arviopyynnön lisäksi varata Kampin konttorin arviohuoneesta ajan!

Suosittelemme varaamaan ajan, kun jokin seuraavista kriteereistä täyttyy:

  • Kuulut koronaviruksen riskiryhmään
  • Tuot arvioitavaksi:
    • Asunto-osakkeen tai muita arvopapereita
    • Ison määrän erilaisia koruja
    • Metsästysaseen (ota etukäteen yhteys konttoriin)

HUOM! Haluamme ehkäistä koronaviruksen leviämistä, joten asioithan Helsingin Pantissa vain mikäli olet täysin terve.

Varaa aika

 

Ja tule käymään

Helsinki, KamppiSalomonkatu 3
00100 Helsinki (kartta)

(09) 2705 3030

Aukioloajat
ma-pe 10-17

Kampin konttori sijaitsee Helsingin ytimessä ja on erikoistunut metsästysaseisiin, jalokiviin sekä kelloihin, keräilyesineisiin ja taiteeseen. Konttori on avoinna maanantaista perjantaihin klo 10 – 17. Panttilainaamo ottaa vastaan erilaisia esineitä kuten kultakoruja, kelloja, sormuksia, kultaketjuja, soittimia, aseita ja elektroniikkaa. Lisää tietoa esineistä löydät tästä. Meiltä saat todennäköisesti kullastasi aina parhaan hinnan! Varaa aika ja tule käymään.

Helsingin Pantti tarjoaa huoletonta panttilainaa, kun haluat rahaa helposti ja nopeasti. Jokainen täysi-ikäinen voi tuoda meille omia arvotavaroitaan ja ottaa lainan. Panttilaina sopii myös heille, joilla on luottotietomerkintä. Jos syystä tai toisesta et maksa lainaasi takaisin, siitä ei tule sinulle luottotietomerkintöjä. Maksamaton laina ei myöskään ole este uudelle panttilainalle.

Helsingin Pantilla on konttoreita Helsingissä, Vantaalla, Espoossa, Turussa, Tampereella, Jyväskylässä ja Porissa. Valitse konttori ja tuo esineesi arvioitavaksi luotettavasti ja helposti.

» Palveluhinnastot
» Sopimusehdot
» Rekisteriseloste

Vuosikorko esimerkein

Esimerkkilaina: Kaikki kulut huomioiva kokonaiskustannus tyypilliselle 400€:n lainalle on 451,60€, todellinen vuosikorko 47,1 %, mikäli asiakas maksaa lainan takaisin 3 kk kuluttua eräpäivänä.

Esimerkkilaina 2: Kaikki kulut huomioiva kokonaiskustannus tyypilliselle 20 000€:n lainalle on 20 606,00€, todellinen vuosikorko 12.03 %, mikäli asiakas maksaa lainan takaisin 3 kk kuluttua eräpäivänä.