Ota huoleton panttilaina, kun haluat rahaa helposti ja huolettomasti. Kuka tahansa täysi-ikäinen voi tuoda meille omia arvotavaroitaan ja ottaa huolettoman panttilainan. Panttilaina on helppo ja nopea lainamuoto, joka sopii myös niille, joilla on luottotietomerkintä. Panttilaina on pienissä ja lyhytaikaisissa luotoissa usein halvin vaihtoehto.

Jokainen tavara on pantti. Esimerkkejä vakuuksista löydät osoitteesta: http://www.pantti.fi/arviointi/esineet/

Pyydä arvio

Tiedoston suurin sallittu koko: 10MB

Markkinointimateriaali sisältää mm. tarjouksia ja lisätietoa Helsingin Pantin eri palveluista, noin kerran kuussa lähetettynä.

Jos et enää halua vastaanottaa mainoksia, voit peruuttaa tilauksen milloin tahansa.

Henkilötietoja ei muissa tapauksissa luovuteta ulkopuolisille, lukuun ottamatta viranomaisia lakisääteisissä tapauksissa. Lue tarkemmin henkilötietojen käsittelystä tästä linkistä.

 

Tai tule käymään

PoriYrjönkatu 12
28100 Pori (kartta)

(02) 6334 950

Aukioloajat
ma-pe 9.30-16.30
Konttori suljettu 19.6.-10.7.2020

Panttilainan hoito on joustavaa

Panttilainan normaali laina-aika on kolme kuukautta. Voit valita itse, miten hoidat lainaasi. Lainaa voi uudistaa, eli maksaa pelkät kulut ja korot tai vaihtoehtoisesti lyhentää. Kun otat panttilainaa, voit itse vaikuttaa, paljonko nostat lainaa kerralla. Verkkopantin kautta lainasummaa voi korottaa kätevästi.

» Palveluhinnastot
» Sopimusehdot
» Rekisteriseloste

Vuosikorko esimerkein

Esimerkkilaina: Kaikki kulut huomioiva kokonaiskustannus tyypilliselle 400€:n lainalle on 451,60€, todellinen vuosikorko 47,1 %, mikäli asiakas maksaa lainan takaisin 3 kk kuluttua eräpäivänä.

Esimerkkilaina 2: Kaikki kulut huomioiva kokonaiskustannus tyypilliselle 20 000€:n lainalle on 20 606,00€, todellinen vuosikorko 12.03 %, mikäli asiakas maksaa lainan takaisin 3 kk kuluttua eräpäivänä.