Helsinki, Rautatieasema

Rautatieaseman konttori sijaitsee asemarakennuksen sisällä ja sinne on helppo piipahtaa ohikulkumatkallaan. Konttori on avoinna maanantaista perjantaihin klo 11 – 18. Rautatieaseman panttilainaamo ottaa vastaan erilaisia esineitä kuten kultakoruja, kelloja, sormuksia, kultaketjuja. Lisää tietoa esineistä löydät tästä. Meiltä saat todennäköisesti kullastasi aina parhaan hinnan! Tule käymään tai pyydä alapuolella olevalla lomakkeella helppo ja nopea laina-arvio.

Helsingin Pantti tarjoaa huoletonta panttilainaa, kun haluat rahaa helposti ja nopeasti. Jokainen täysi-ikäinen voi tuoda meille omia arvotavaroitaan ja ottaa lainan. Panttilaina sopii myös heille, joilla on luottotietomerkintä. Jos syystä tai toisesta et maksa lainaasi takaisin, siitä ei tule sinulle luottotietomerkintöjä. Maksamaton laina ei myöskään ole este uudelle panttilainalle.

Helsingin Pantilla on konttoreita Helsingissä, Vantaalla, Espoossa, Turussa, Tampereella, Jyväskylässä ja Porissa. Valitse konttori ja tuo esineesi arvioitavaksi luotettavasti ja helposti.


Pyydä arvio

Tiedoston suurin sallittu koko: 10.49MB
Tiedoston suurin sallittu koko: 10.49MB

Elielinaukio 3
00100 Helsinki (reittiohjeet)

(09) 2705 3060

Aukioloajat
ma-pe 11–18