Usein kysyttyä Pyydä arvio


Mietityttääkö panttilainauksessa jokin asia? Jos et löydä vastausta kysymykseesi täältä, ota yhteyttä chat-palveluumme tai tule käymään missä tahansa konttorissamme. Me autamme eteenpäin.

Ota arvioitavaksi tuotava arvoesineesi mukaan. Ota mukaasi myös kuvalla varustettu virallinen henkilötodistus (voimassa oleva passi, ajokortti, henkilökortti tai kuvallinen KELA-kortti). Esineen mahdollinen ostokuitti on myös hyvä liittää mukaan.

Lainamaksu perustuu lainasummaan sekä laina-aikaan ja se vaihtelee 1,0–3,8 % / kk. Lainan toimitusmaksu on 6 euroa. Yleisin lainamuotomme on 3 kuukauden laina.

Lainoista peräti 90 % lunastetaan takaisin. Lunastamattomat esineet myydään Helsingin Huutokauppakamarin säännöllisesti järjestettävissä panttihuutokaupoissa.

Laina-ajan jälkeen säilytämme vakuuttasi kuukauden verran, ennen kuin ryhdymme valmistelemaan sitä huutokauppaa varten. Aluksi muistutamme sinua lainasi erääntymisestä lähettämällä kirjeen ilmoittamaasi postiosoitteeseen, mikäli et ole sitä erikseen kieltänyt.

Lainan joutuminen huutokauppaan ei vaikuta lainansaantiisi jatkossa, eikä hoitamattomasta panttilainasta tule luottohäiriömerkintää.

Hyvin monenlaiset tavarat sopivat panttilainan vakuudeksi. Kannattaa lähettää kuva tai tulla käymään. Voit tuoda pantattavaksi esimerkiksi koruja, kelloja, hopeaesineitä tai soittimia. Myös kodinelektroniikka, taide- ja design-esineet voidaan pantata.

Tule käymään ja tuo arvoesineesi arvioitavaksi tai lähetä kuva esineestäsi. Asiantuntijamme arvioivat esineesi arvon. Saat esineen arvosta lasketun lainatarjouksen.